top of page

Feestdagen Markt in De DOAS: Ontdek kunst en creativiteit in Leeuwarden

De culturele broedplaats De DOAS in Leeuwarden nodigt cultuurliefhebbers uit voor een speciale open dag op zaterdag 25 november. Van 12:00 tot 18:00 uur kunnen bezoekers struinen langs kraampjes vol kunstwerken tijdens de Feestdagen Markt in de exporuimte en in de hal. Deze kunstwerken zijn te koop, dus het is een ideale gelegenheid om unieke cadeaus te vinden. Daarnaast kunnen bezoekers een kijkje nemen in de ateliers en werkruimtes en zelfs deelnemen aan workshops.


De DOAS biedt ruimte aan maar liefst 80 kunstenaars, creatieve ondernemers en sociale initiatieven. Hier komen mensen met verschillende achtergronden samen, allemaal met één gemeenschappelijk kenmerk: passie voor creativiteit. De broedplaats fungeert ook als ontmoetingsplek voor buurtbewoners, waar men bijvoorbeeld gezellig samen een kopje koffie kan drinken in het restaurant.


Op de Feestdagen Markt van De DOAS zijn diverse kunstwerken te koop, waaronder schilderijen, keramiek, 2D-werken en foto-art. Dit biedt de perfecte gelegenheid om unieke cadeaus te vinden voor de feestdagen, of gewoon om iets moois voor jezelf aan te schaffen. Het adres van De DOAS is Cornelis Trooststraat 48. Deelnemen aan de workshops is gratis, een leuke kans om zelf creatief aan de slag te gaan.


Kom langs op de Feestdagen Markt in De DOAS en dompel je onder in de wereld van kunst en creativiteit. Geniet van de prachtige werken, maak kennis met de getalenteerde kunstenaars en ontdek de inspirerende sfeer van deze

bijzondere locatie.


Foto's: Bart Lindenhovius

Kommentare


bottom of page