top of page

Culturele verrassingen tijdens open dag DOAS

Updated: Jun 3

Ontdek de Doas op onze Open Dag!


Volgende week gooien we de deuren van de Doas wagenwijd open en jij bent uitgenodigd! Dit is jouw kans om een kijkje te nemen achter de schermen en te ervaren wat de Doas allemaal te bieden heeft.


Wanneer: Zaterdag 8 juni van 11:00 uur tot 17:00 uur

Waar: Cornelis Trooststraat 48

Entree: Gratis


Breng je vrienden, familie, kennissen en collega’s mee – jong en oud, iedereen is welkom!


Open dag De Oude Ambachtsschool 8 Juni

Naast een cultureel programma voor publiek is er dit jaar ook iets heel bijzonders aan de hand. Het Franse gezelschap Compagnie XY zal met verrassingsacts verschijnen in de gangen van de voormalige CTS.


Broedplaats de DOAS is centraal gelegen in de Leeuwarder wijk Huizum-west en biedt plek aan maar liefst 80 kunstenaars, creatieve ondernemers en sociale initiatieven. Ook is het een plek voor buurtbewoners, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een bakje koffie komen drinken in de horeca. Twee keer per jaar openen de culturele ondernemers hun deuren voor het publiek, om te laten zien waar ze mee bezig zijn en waar ze trots op zijn: theater en dans, beeldende kunst, muziek en nog veel meer.


De acrobaten van Compagnie XY zullen artistieke interventies verzorgen voor het publiek. Daarnaast kun je genieten van dansoptredens van The Factory, theater van de Podiumschool, muziek van Timo de Jong en Brassband Hossanah, deelnemen aan workshops van onder andere Stoereloer en in de centrale projectruimte exposeren diverse kunstenaars uit het gebouw.コメント


bottom of page