Op onderstaande agenda kan men zien welke dagen of dagdelen de Expo+ ruimte reeds verhuurd is.

Wil je zelf de ruimte huren voor een evenement, expo of als oefenruimte? Is de EXPO+ ruimte op dagen van jouw keuze niet beschikbaar? Vraag naar een creatieve oplossing binnen De DOAS ateliers. Mogelijk is er een oplossing te vinden. 

Voor vragen en beschikbaarheid kan je contact opnemen met  Reina Visser (06-27275699) of Vincent Schiphorst. ( 06-38233979)

oktober 2020

ma di wo do vr za zo
1
2
  • Vergadering Keunstwurk
3
  • Free Jam – Oefensessies
4
5
6
  • Kachel 10.30
  • Veilig thuis Vergadering 20 pers.
7
8
9
10
  • Free Jam – Oefensessies
11
12
13
14
15
16
17
  • Free Jam – Oefensessies
18
19
20
21
22
23
24
  • Free Jam – Oefensessies
25
26
27
28
29
30
  • Onder voorbehoud Keunstwurk 30 pers.
31
  • Free Jam – Oefensessies

Al nieuwsgierig?

We zijn nog volop in ontwikkeling betreffende het opzetten van de EXPO+ ruimte, maar we merken dat er nu al belangstelling is om deze ruimte te huren voor diverse maandelijkse activiteiten. Er moet nog veel gebeuren om de ruimte er tip-top uit te laten zien, maar daar wordt aan gewerkt! 

Duidelijke prijzen betreffende huur en al dan niet afgenomen catering komen binnenkort op deze pagina.  

Het weerhoudt er ons niet van om de eerste info te delen op deze website. Mogelijk de eerste stap om met ons in contact te komen. Onder aan deze pagina is een invulformulier waarmee je duidelijk jouw wensen kan aangeven. Na invullen nemen wij contact met je op om e.e.a. door te nemen. 

We nodigen je uit om de ruimte, en de rest van ons mooie pand te laten zien. Details door te nemen en je te informeren over de verdere stappen. 

Zo ontvang je naast het eerste bezoek en een eerste mondelinge overeenkomst een contract met algemene voorwaarden. Zo weten we precies waar iedereen aan toe is. Onder welke condities je de ruimte kan huren en wat we verder onderling hebben afgesproken. 

Voel je vrij om vrijblijvend een afspraak te maken om eens langs te komen.  

Wil je alvast ons informeren over het huren van de EXPO+ ruimte? Vul dan onderstaand formulier in. Bellen of appen mag uiteraard ook. Of kom gewoon op de koffie....

Koffie en/of thee verzorgd door WerkPro? (verplicht)
janee

Gebruik van eenvoudige lunch? (verplicht)
janee

Gebruik van beamer? (verplicht)
janee

Na ontvangst van uw ingevulde formulier worden jouw gegevens uiterst zorgvuldig bewaard en bewaakt. Zij worden niet aan derden verstrekt. Lees onze privacyverklaring onder aan deze pagina.