Meteen naar de inhoud

Podiumkunst

Jij verdient een podium!


Podiumshool

Op de Podiumschool leren kinderen/jongeren (4-18 jr) toneelspelen en een voorstelling maken. Plezier en een goede sfeer staan hierbij voorop.

Je krijgt les in acteren, stemexpressie en fysiek theater en we werken elk jaar toe naar een voorstelling. Op de Podiumschool wordt niet alleen de theatrale ontwikkeling maar ook de persoonlijke ontwikkeling van het kind centraal gesteld. 

De docenten werken vanuit hun passie voor theater en zien het als hun taak om de leerlingen op het gebied van theater en persoonlijke ontwikkeling boven zichzelf uit te laten stijgen en te laten ‘stralen’. 

Regelmatig horen wij van ouders dat de leerlingen meer ‘lef’ krijgen en meer ‘durven’ dankzij de theaterlessen. Wij gaan voor het creëren van een veilige leeromgeving, aandacht voor elk individueel kind en zorgen voor een sterk ‘groepsgevoel’.

DUUR VAN DE LES: 1,5 uur per week
September tot en met april, totaal 30 weken.
LEEFTIJD: vanaf 4 jaar

Iedereen kan dansen

The Factory

The Factory biedt een danswerkplaats voor jouw persoonlijke (dans)ontwikkeling. Het doel van onze dansschool is om kinderen en volwassenen te activeren, verbinden en ondersteunen bij het ontwikkelen van hun talent. Daarom wordt er op verschillende niveaus en in verschillende dansstijlen les gegeven. Van peuter tot volwassenen, beginner of gevorderde, Modern, Urban en Showdance. Wij streven ernaar om voor alle leeftijden, wensen en niveaus een passend aanbod te creëren. Bij ons staat sfeer, kwaliteit en ontwikkeling voorop. Onze liefde en passie voor dans brengen wij over in de kwaliteit van onze lessen. We vinden het daarnaast belangrijk dat onze dansers tijdens de lessen volop ruimte hebben voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling.

DUUR VAN WORKSHOP: 1 uur per week
LEEFTIJD: vanaf 2,5 jaar

“Bij ons kan je het gehele dansseizoen instromen.”