Platenbeurs De DOAS. Ben jij er ook bij?

De eerste platenbeurs in de DOAS moet er eentje worden die de boeken in gaat als de Grootste Van Friesland.
de DOAS is bij uitstek een perfecte locatie voor beurzen als deze. Deze eerste platenbeurs wordt georganiseerd op eind augustus. (Een vaste datum kunnen we nog niet geven omdat uiteraard eerst de standhouders voor deze beurs de eerste stap is!)

Een bruisende beurs actieve en inspirerend pand de DOAS. Er is live muziek en er kan uiteraard een plaatje gedraaid worden. Kijken, kopen en luisteren dus! 

De stands kunnen worden geplaatst in de grote Expo+ ruimte, maar ook de hal naast de koffiecorner, of in de centrale hal. Mocht er echt veel deelname zijn, kan er extra ruimte worden ingericht. 

Als vinyl liefhebber en standhouder heb je een streepje voor. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met ingesloten de factuur. Na betaling is je plek in de DOAS definitief. Je krijgt een plek aangewezen door de organisatie. We doen ons best om een ieder een mooie plek in het pand te geven. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op andere plekken dan door de organisatie is toegewezen.
 
Op de dag zelf kan je vanaf 08:00 uur je stand inrichten en je platen uitstallen. Je ontvangt voor de lunch een broodje en een kop soep. De deuren gaan voor publiek open om 10:00 uur. Sluiting zal zijn zo rond 17:00 uur. Bezoekers betalen per persoon € 2,50 per persoon. Tickets kunnen binnenkort via diverse kanalen gekocht worden. Of er kan middels pin aan de deur entree betaald worden. Uiteraard houden we de corona maatregelen in acht. 
 
Voor bezoekers is er gelegenheid om koffie, thee, soep en/of drinken te bestellen.
 
Parkeren rondom de DOAS is geen probleem. Standhouders mogen tijdens laden en lossen gebruik maken van de binnentuin. (Let op: tijdelijk! Graag na inrichten van je stand de auto elders rond het pand op geschikte parkeerplaatsen zetten.) Parkeren in de wijk  is gratis! 
 
Er is plek voor ongeveer 50 standhouders. In de Expo+ ruimte zijn diverse tafels van 2 meter opgesteld. In de overige ruimtes en de hallen zullen we gebruik maken van zgn. markt kramen van 2 meter.
 
Niet op iedere plek is er stroom. Wens je dit te hebben dan zijn er maar beperkte plaatsen beschikbaar middels een stopcontact. Plaatsen in de hallen zijn zonder stroom! 
 

Kosten per stand zijn  € 45,- incl. btw. 

 
Je kunt je via onderstaand aanmeld formulier opgeven. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met factuur. 
Bij annuleren vindt geen restitutie plaats. 
 
Meer vragen? Neem contact op via contactformulier.