Ondanks corona toch door!

We zijn bijna na dik negen maanden gewend aan ‘het nieuwe normaal’ Toch heeft de culturele sector rake klappen gehad. Ook een aantal atelierhouders hebben moeten roeien met de riemen die ze hebben. Samen werken, workshops uitstellen en de focus tijdelijk ergens anders op richten. Je moest wat. De huur is er niet minder op geworden, en die moet gewoon betaald worden.
Gelukkig heeft de Vereniging Floris Verster de Expo Ruimte ook kunnen behouden voor het pand. Hoewel er nog geen exposities gegeven kunnen worden is ten tijde van de corona maatregelen deze ruimte bij uitstek geschikt om op gepaste afstand toch activiteiten te ontwikkelen. Geregeld wordt deze ruimte gehuurd als vergader ruimte. Flex werkplek voor bijvoorbeeld Het Friesland College. Of als repetitie ruimte, zoals FieJam dat momenteel doet op de zaterdag.

Er wordt hard gewerkt aan het opknappen van de Expo Ruimte om deze voor 2021 volledig in te zetten voor een breed publiek. Als lid van de vereniging heb je altijd een streepje voor om voor gereduceerd tarief deze ruimte te huren. Maar ook als buitenstaande kan deze ruimte uitermate geschikt zijn om te huren. Er worden twee zalen gecreƫerd waarbij een kleine zaal dienst gaat doen voor flexplek, vergader zaal voor kleine groep of spreekkamer. De grote zaal voor grotere evenementen en vergaderingen of exposities. Maar zover is het nog niet. Er wordt momenteel gewerkt aan het verzamelen van offertes om de ruimte een nieuwe look te geven. Nieuwe verlichting en betere akoestiek zijn de eerste belangrijkste punten van aanpak.

Zelf geĆÆnteresseerd in het huren van deze ruimte? Neem een kijkje op deze pagina of kom eens langs voor een rondleiding en overleg. Er is veel mogelijk.

En zolang de verbouwingen nog plaatsvinden is er een interessant tarief voor huur. WerkPro kan prima de lunch en koffie verzorgen, ook dat is een plus van De DOAS!