Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Nieuwe jas!

Nieuwe jas!

website en shop

Het oude template bleek een kat in de zak en niet meer opgewassen tegen de snelle veranderingen binnen WordPress. Daardoor moesten we de noodzakelijke updates van WordPress staken en draaien op de laatste versie. Dat is niet wenselijk aangezien WordPress nogal eens onderhevig is aan pogingen voor hackers.

Een reden dus om het huidige thema vaarwel te zeggen en te bouwen aan een nieuw thema. Aangezien er eerder de SHOP was, en deze al op een nieuw thema was gebouwd hebben we besloten om de DOAS ook hier mee op te tuigen.

Strak en hip

Een template dat gewoon doet wat het moet doen en zonder al te veel moeilijke toeters en bellen. We gaan voor functionaliteit en snelheid. Strak en hip dus. De webshop is los van het huidige domein en draait op een los domein. (shop.dedoas.nl) Een kijkje waard en wellicht heb jij straks wat moois in huis. Van ons…voor jou!

Op naar de opening!

Exacte datum zit er aan te komen maar we gaan al zo langzamerhand op weg naar een officiële opening van De DOAS. Er moet nog veel werk verricht worden om alles spik en span te krijgen…. Maar het gaat ons lukken. Houd deze site en Facebook in de gaten om de laatste update als eerste te krijgen.