ALS NIEUWE HUURDER IN DE DOAS?

Je staat te trappelen van geduld om je nieuwe ruimte te betreden. Bij je sleuteloverdracht heb je de nodige informatie gekregen over hoe het binnen en buiten De DOAS aan toe gaat. Bij wie je moet zijn voor bijvoorbeeld beheerders vragen en waar je jouw informatie kan achterlaten voor een vermelding op deze website

Heb je al deze gegevens niet ontvangen of zit je al in het pand en hebt überhaupt nooit iemand gezien die jou wegwijs maakt in bepaalde zaken? Dan is het raadzaam om middels een mail naar de redactie van deze website een bericht te sturen. 

 

De DOAS heeft ook een vereniging met actieve leden. Momenteel zijn dat er al bijna 40. Leden maken samen meer mogelijk en ook jij als nieuwe huurder vragen wij om lid te worden van de Vereniging Floris Verster Ateliers

SAMEN LUKT HET

Waar staat de vereniging voor?

De doelstelling van de Vereniging is “belangenbehartiging” in brede zin van het woord. Het kan dus gaan om:

 • Eventuele geschillen met de verhuurder van het pand waarbij het belang van kunstenaars in het geding is. (Geen individuele belangen.)
 • Belangen van kunstenaars behartigen om het kunstenaarschap binnen de DOAS te versterken je kunt denken aan bijvoorbeeld ontwikkeling van een gezamenlijke folder, excursies, organiseren Open Ateliers, Open Dagen etc etc.
 • Belangen van kunstenaars behartigen om de uitgangspunten van de broedplaats te continueren (Centrum voor kunst, cultuur, ambacht en wijkzaken) en te zorgen voor een goede vertegenwoordiging van kunstenaars binnen het collectief (Zorgen dat er voldoende kunstenaars huren en er een gezonde mix blijft.)
 • Met elkaar een goede / interessante invulling zoeken voor de expo ruimte aan exposities en/of symposia.
 • Met elkaar plannen ontwikkelen.
 • Meedenken/plannen maken over inrichting binnenterrein.
 • Als rechtspersoon kan de vereniging een functie hebben bij het aanvragen van subsidies.
 • Overkoepelende activiteiten (bijvoorbeeld kinderkunstacademie) kan worden georganiseerd onder de vlag van de vereniging.
 • Een eventueel broodfonds zou gestart kunnen worden vanuit de vereniging.
 • Een vermelding op de website. Aanbieden van workshops op de website.

Maar het allerbelangrijkste is dat de leden van de vereniging bepalen wat er vanuit de vereniging wordt gedaan!!!

Lidmaatschap bedraagt € 20,- per jaar. 

Onder aan deze pagina kan je je simpel aanmelden voor de nieuwsbrief die uitsluitend bestemd is voor leden van de vereniging. Na je aanmelding ontvang je een mail met info van een van de leden van het bestuur. 

Laat je zien!

Onder de header “Atelierhouders” staan al een aantal huurders in De DOAS vermeld. Zo maak je snel kennis met wie er allemaal binnen en vanuit de DOAS werkzaam is. 

Jouw vermelding als nieuwe huurder kan er ook tussen worden gezet en zo zet je jezelf nog beter op de kaart. Bezoekers van deze website kunnen je zo sneller vinden.

Hoe regel jij een vermelding?

Een korte introductie, een logo en portretfoto hebben we nodig. Deze info vermeld je op een speciaal formulier die je hier kunt vinden. Vul deze in en we zorgen dat je vermelding op de website komt.

Aanmelden als lid van de vereniging FLORIS VERSTER ATELIER

Vragen voor een van de leden van het bestuur? Stel ze hier onder.

  Na ontvangst van jouw ingevulde formulier worden jouw gegevens uiterst zorgvuldig bewaard en bewaakt. Zij worden niet aan derden verstrekt. Lees onze privacyverklaring in het menu. Mocht je binnen 24 uur geen reactie van ons hebben ontvangen kan het zijn dat e.e.a. is misgegaan.