Nieuw in De DOAS?

Vincent Schiphorst Fotografie

Zo langzamerhand is de DOAS gevuld met creatieve mensen, ondernemers en organisaties. Na de sleuteloverdracht kan je met volle moed aan de slag in jouw atelier. Het is dan soms nog wat zoeken naar de juiste weg. Wie is wie en waar is wat?

Er wordt momenteel gewerkt aan een mooie bewegwijzering in de hal. Daarvoor is een speciale groep mee bezig en het wordt een echt visitekaartje voor iedereen.

Waar ook aan gewerkt wordt is een instructieboekje waar alle belangrijke en noodzakelijke gegevens staan. Zoals huisregels, taken van beheerder, aanspreekpunten voor diverse zaken. Dit boekje is er nog niet, maar zal na uitgifte ook op de website worden vermeld.

Misschien heb je als nieuwe huurder ook gehoord van de vereniging binnen De DOAS? Wat deze vereniging doet voor haar leden en waarom het belangrijk is dat er leden zijn willen wij jou als nieuwe huurder ook hier op attenderen. Daarom is er de nieuwe pagina: Nieuwe Huurder aangemaakt op deze website.

Bekijk deze pagina en meld je aan als lid of als je een vermelding wenst op deze website dan kan je je ook via deze pagina opgeven.