Meteen naar de inhoud

JuniorDOAS

MAAK EEN KEUZE VOOR HET PROGRAMMA

Echt atelier

Veel kunstenaars en creatief ondernemers combineren het beeldend werk met lesgeven aan volwassenen maar zeker ook met lesgeven aan kinderen en jongeren. Hoe leuk kan het zijn om in een echt atelier aan het werk te gaan, of les te krijgen in een echte danszaal of toneelruimte. Binnen De DOAS kan het allemaal! Het lesaanbod is opgebouwd in vier blokken: PODIUMKUNST, BEELDEND en MAATWERK

Divers aanbod

Zo vind je onder het kopje PODIUMKUNST ons junior aanbod voor dans en toneel. Onder de afbeelding BEELDEND tref je een divers aanbod aan van verschillende kunstuitingen.

Maatwerk

Wanneer je op zoek bent naar een invulling voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, of een specifiek aanbod dat geschikt is om binnen het onderwijs aan te bieden dan kies je voor MAATWERK. Kortom: Binnen Junior DOAS vind je een gevarieerd en inspirerend aanbod voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar.

Broedplaats

Het aanbod kan regelmatig worden aangepast. Het is wanneer je op zoek bent naar een specifieke cursus of workshop voor jouw zoon of dochter raadzaam om regelmatig deze website te bezoeken. Wil je niet zo lang wachten? Vragen staat vrij. Indien mogelijk zijn wij tot veel in staat. Een broedplaats biedt vele mogelijkheden. Heb je een keuze kunnen maken? Wacht niet te lang en meld je zoon of dochter zo spoedig mogelijk aan. De DOAS beschikt over een klein restaurantje waardoor wachten ook gezellig kan zijn.

“We zien dat mensen in Nederland graag helpen met het vullen van schoenendozen.”

STA OP VOOR KINDEREN