HUREN IN DE DOAS?

Misschien ken je De DOAS al en heb je al eens binnen gekeken en gezien wie er zoals een werkruimte/atelier heeft? Misschien heb je zelf eens een workshop of activiteit gevolgd. Voor hen die het pand kennen weten inmiddels hoe de sfeer is. Een unieke plek waar kunst, wijkzaken en ambacht elkaar ontmoeten en samenwerken. En misschien ben jij de volgende die een mogelijk nieuwe ruimte zal gaan betreden?

Mocht je geïnteresseerd zijn in een ruimte binnen De DOAS dan kan je middels het onderstaande formulier dat aan ons kenbaar maken. 

Na het invullen van alle gegevens nemen wij vervolgens contact met je op om nader een afspraak te maken en je verder te informeren over eventuele mogelijkheden. 

CREATIEF

Voor kunstenaars en andere creatieve beroepsgroepen.

MAATSCHAPPELIJK

Voor wijkgerichte/maatschappelijke organisaties.

COMMERCIEEL

Voor organisaties met een commercieel oogmerk.

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW.  Zie voor meer info onze FAQ

een unieke plek voor

KUNST, WIJKZAKEN EN AMBACHT

  Ondergetekende(n) verklaart/verklaren hiermee interesse te hebben in het huren van een werkplek/atelier in De DOAS, brûsplak van kunst, cultuur en wijkzaken, Cornelis Trooststraat 48, 8932 BR Leeuwarden.

  NAW-gegevens
  Bedrijfsgegevens
  Sinds wanneer voert u bovenstaand beroep uit?

  Onder welke noemer valt uw bedrijf?
  KunstCultuurAmbachtWijkzakenOverig

  Hoeveel uur per week denkt u aan uw werkzaamheden te besteden?

  Gewenste werkruimte in m2:

  Eventuele voorzieningen:

  Wat voor werkruimte zoekt u?

  Gedeelde werkruimte? Ja / Nee (graag toelichten)

  Maakt u voor de uitoefening van uw vak gebruik van machines of muziekinstrumenten? Zoja, welke machines/muziekinstrumenten?

  Beschrijf in maximaal 50 woorden waarom u interesse heeft in een werkplek/atelier in De DOAS en wat u voor De DOAS zou kunnen/willen betekenen.

  350

  Na ontvangst van jouw ingevulde formulier worden je gegevens uiterst zorgvuldig bewaard en bewaakt. Zij worden niet aan derden verstrekt en uitsluitend gebruikt bij de selectie voor de toewijzing van een beschikbare ruimte. Na de selectie worden deze gegevens vernietigd.