Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Hij komt!

Hij komt!

De eerste platenbeurs in de DOAS moet er eentje worden die de boeken in gaat als de Grootste Van Friesland.
de DOAS is bij uitstek een perfecte locatie voor beurzen als deze. (Een vaste datum kunnen we nog niet geven omdat uiteraard eerst de standhouders voor deze beurs de eerste stap is!)

Een bruisende beurs actieve en inspirerend pand de DOAS. Er is live muziek en er kan uiteraard een plaatje gedraaid worden.

Kijken, kopen en luisteren dus! 

De stands kunnen worden geplaatst in de grote Expo+ ruimte, maar ook de hal naast de koffiecorner, of in de centrale hal. Mocht er echt veel deelname zijn, kan er extra ruimte worden ingericht. 

Als vinyl liefhebber en standhouder heb je een streepje voor. En zonder jou als standhouder geen platenbeurs! We hopen na de zomervakantie de eerste grote platenbeurs te kunnen organiseren. Daarvoor zoeken wij jou als vinyl liefhebber en mogelijke standhouder om je te melden en je op de lijst van deelnemende standhouders te laten zetten.

Zodra de maatregelen het toelaten gaan we los en informeren jouw als eerste over de opzet, kosten, voordelen, beschikbare plekken etc.

Kort om! Meld je op tijd aan en ontvang als eerste onze informatie zodra het kan!

LEEUWARDEN MIST EEN JAARLIJKST EVENEMENT ALS DIT!

 Je kunt je via onderstaand aanmeld formulier opgeven. Je krijgt van ons een bevestiging en zetten je op de lijst. Wie het eerst komt krijgt ook als eerste een melding zodra er een teken is dat het kan worden georganiseerd en melden wij alle verdere info en datum.

“Ik kan niet wachten!”