FAQ

Op de meeste vragen een antwoord

Zolang er beschikbare ruimtes zijn is dat uiteraard mogelijk. Voor die vraag en mogelijk meer vragen van jouw kant verwijzen we je graag naar de website van de gemeente Leeuwarden. 

Naast huur betaal je ook servicekosten. Dit zijn de kosten voor onderhoud en schoonmaken van het pand. Wifi en een voorschot op energie. Elk jaar wordt er een afrekening gemaakt wat betreft daadwerkelijke energiekosten en de reeds betaalde voorschot. Een eventueel verschil wordt middels een naheffing geïncasseerd. 

Deze vereniging komt op voor de belangen van iedere huurder. Je bent als huurder automatisch lid van deze vereniging. De contributie is € 10,- per kwartaal. 

Uiteraard. Hoewel De DOAS voor publiek open is van 09:00 uur tot 17:00 uur kan iedere huurder middels een eigen sleutel het pand betreden. Het spreekt voor zich dat een ieder verantwoordelijk is voor het afsluiten van de deur naast reguliere openingstijden. 

Ja, wij hebben via WerpPro een beheerder van het pand.  Dat is Gerard Bloemhof. De beheerder heeft toegang tot de ruimtes bij onraad of als er aan technische – algemene – installaties of elektriciteit moet worden gewerkt. Verder is het schoonmaken van de algemene ruimtes, hal en trappenhuis voor verantwoording van de beheerder.  

Ja, rondom het pand zijn voldoende parkeerplaatsen. Het is niet toegestaan om de auto permanent te parkeren op de binnenplaats. 

Op de binnenplaats staan een aantal grote containers. Hier kan men ‘gescheiden’ afval deponeren. Grof vuil zoals hout, puin of stenen zal men zelf moeten aanbieden bij Omrin.