UPDATE
JUNI

De afgelopen periode zijn er veel werkzaamheden aan het pand verricht. Vorig jaar is de aannemer begonnen met de werkzaamheden aan de buitenzijde van het pand; deze werkzaamheden zijn op enkele opleverpunten na geheel afgerond.

Begin dit jaar is gestart met de werkzaamheden aan de binnenzijde van het pand; de algemene verlichting in de gangen is gerepareerd, er is een brandmeldinstallatie aangelegd daarnaast zijn er nieuwe ateliers gerealiseerd in de oude praktijklokalen. Deze werkzaamheden zijn reeds opgeleverd.

De installateur is nu nog bezig met de werkzaamheden aan de verwarmingsinstallatie; nadat eerst de bestaande cv-ketels zijn vervangen en uitgebreid worden nu het leidingwerk vervangen en de radiatoren van thermostatische knoppen voorzien. De verwachting is dat deze werkzaamheden voor de bouwvak zijn afgerond. Naast de geplande werkzaamheden zullen de installateur en de aannemer de komende weken nog een aantal kleine herstelwerkzaamheden in het pand verrichten zoals de reparatie van kapotte riolering, systeemplafonds. Ook is Henk Demage bezig met de reparatie van kapotte vloertegels in de gang zodat een er weer zonder struikelgevaar door de gangen gelopen kan worden!

Voor de bouwvak zijn alle werkzaamheden afgerond en is er een einde gekomen aan de periode van bouwerkzaamheden.