EXPO+

De DOAS beschikt over een prachtige grote ruimte die bij uitstek geschikt is voor een expositie. Uiteraard maken geregeld kunstenaars uit ons pand gebruik van deze ruimte door solo of in groepsverband te exposeren. Maar er kan zoveel meer en niet alleen voor huurders binnen De DOAS. 

Heb je een evenement, seminar, markt, ruilbeurs, toneel, dans, bingo, vergaderingen of een besloten feest. In De DOAS Expo+ kan het allemaal geregeld worden. Deze ruimte is 200 m2 en heeft grote raampartijen met mooi natuurlijk daglicht. De aanwezige grote tafels en diverse stoelen geeft voldoende ruimte voor je bezoekers. En wat er niet is kan op maat worden geregeld. Te denken aan marktkramen of extra tafels. 

De ruimte kan per dagdeel of per dag worden gehuurd. Ook in de weekenden! Voor eventueel catering, koffie, thee en fris kan WerkPro diverse arrangementen aanbieden. 

Kortom: in de meest bruisende plek van Leeuwarden is veel mogelijk en denken we graag mee om jouw evenement tot een succes te maken. Er is voldoende gratis parkeerruimte en de ligging is op loopafstand van het station. 

Heb je interesse en wil je samen met ons om de tafel om jouw wensen door te nemen dan kan je ons een bericht sturen met jouw wensen en ideeën. Vervolgens gaan we samen om tafel en nodigen we jou/jullie uit om hier persoonlijk de sfeer te laten voelen….

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk is en wij maken per omgaande een afspraak. 

 

Expo+

Prijs dagdeel

75,-/ max. 4 uur
120 m2 vloeroppervlekte
Tefels en stoelen
Wifi
Koffie en thee (Optie)

Opzoek naar een inspirerende lokatie met diverse mogelijkheden?

De DOAS biedt verschillende mogelijkheden en wij denken graag mee om jouw evenement, bijeenkomst, seminar of feest goed te laten verlopen. Voor het aanvragen van een passende offerte kan je het onderstaande formulier invullen. Wij nemen per omgaande contact met je op. 

    Koffie en/of thee verzorgd door WerkPro? (verplicht)
    janee

    Gebruik van eenvoudige lunch? (verplicht)
    janee

    Na ontvangst van uw ingevulde formulier worden jouw gegevens uiterst zorgvuldig bewaard en bewaakt. Zij worden niet aan derden verstrekt. Lees onze privacyverklaring onder aan deze pagina.