Aanmelden shop

Doe mee…

Om deel te kunnen nemen aan verkoop via de webshop op De DOAS website hebben we een aantal gegevens nodig. Deze is puur voor intern gebruik om de facturatie en boekhoudkundige verwerking van de verkoop in goede banen kunnen laten verlopen.

Het enige wat jij als gebruiker dient te doen is jouw aangeboden item met de nodige omschrijving en verkoopprijs te mailen naar shop@dedoas.nl. Wij zorgen ervoor dat na jouw mail het product binnen 24 uur op de website staat. Omdat het onderhouden van een website tijd en energie kost en jou de financiële afwikkeling uit handen neemt, vragen wij een percentage van het verkoopbedrag uit jouw shop als vergoeding.

Hoe werkt het precies?

Hoe het proces precies in zijn werk gaat leggen we uit in de FAQ onder aan deze pagina. Lees deze goed door! Om deel te kunnen nemen hebben we als eerste een aantal gegevens nodig. Deze gegevens staan vermeld in onderstaand formulier. 

Laat het zien

Laat zien wat je maakt en zorg dat je hiervan een mooie presentatie van kan maken. Goede foto’s stimuleren de aankoop.

Voor elke beurs

Niet iedereen heeft het budget om een echte Bonny of Jogchum te kunnen aanschaffen. Maar ook zij hebben voor de kleine beurs een alternatief.

Lusten en lasten

Een webshop kost tijd en energie. Aangezien wij jou veel werk uit handen nemen vragen wij alleen een commissie bij een verkocht item.

Aanmelden

    Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.

    Albert Einstein